Novosti

Prvi kineski test sudara auto u auto pod uglom od 30 stepeni po američkim standardima uspešno je izvršen!
31.08.2010.Trećeg j
ula 2010. godine, u 11 časova ujutru prvi kineski test osionog sudara auto u auto pod uglom od 30 stepeni po američkim standardima uspešno je prošao u kompaniji Chery koja poseduje najveći azijski “Centar i laboratoriju za testiranje automobilske tehnologije i bezbednosti pri sudarima”.
Automobili koji su bili testirani u sudaru su Tengo i A5. Oba automobila išla su jedan prema drugom pod uglom od 30 stepeni, i na kraju su se sudarili brzinom od 40km/h.
U međuvremenu, njihova relativna brzina dostigla je skoro 80 km/h. Prvi put se desilo da dva različita automobila (drugačijeg tipa, težine i strukture) ispune test pri sudaru pod specifičnim uglom i pri određenoj brzini, što donosi strožije zahteve za zaštitu vozača i predstavlja veći izazov za bezbednost automobila.
U Chery testu sudara auto u auto pod uglom od 30 stepeni, Chery Tengo i A5 odlično su predstavili bezbednosne performanse, i pokazali istaknuti kapacitet apsorbovane energije i savršeno zaštićenih vozača i putnika.
Primećeno je da je sudar auto u auto česta pojava u saobraćajnim nesrećama, tako da je ovaj test, za razliku od testa od sudara auto u prepreku, više usmeren na stvarne sudare i bolje predstavlja stvarno stanje.
Test sudara auto u auto koji se odnosi na uslove sudara u normalnom procesu vožnje, predstavlja sve vrste pravih saobraćajnih nesreća tako da kompanija Chery može davati pouzdane podatke o sigurnosti svojih proizvoda.
Kao rezultat, Chery može suštinski poboljšati sigurnosne performanse svojih automobila i obezbediti sigurnost vozača do maksimuma. To će biti od velikog značaja i postaviće dobru osnovu za širenje Chery globalne mreže ka Evropi i Americi i ostvarenje cilja da ovaj brend postane uspešan i poznat internacionalni brend.
Novorazvijena Chery laboratorija za bezbednost prilikom sudara, pored zahteva zakona i propisa bezbednosti različitih zemalja kao što su Kina, SAD i evropske zemlje, odlično simulira situacije u svim vrstama saobraćajnih nezgoda na putu. Do sada, Chery laboratorija za bezbednost od sudara, prijavljena je kao najveća laboratorija za bezbednost od sudara u Aziji i može da ispuni testiranje sudara pod različitim uslovima. Što je još važnije, može da primeni razne testove za zaštitu pešaka.

Ovaj test možete pogledati na sledećim linkovima:

Malo korišćeni automobili

Dilersko-servisna mreža

Garancija

Linkovi

Copyright © 2014 Chery Inc. All Rights Reserved