Novosti

Otvoren Chery auto salon u Nišu!
30.09.2010.

Otvaranje Chery Auto salona u Nišu
Otvaranje Chery Auto salona u Nišu
Otvaranje Chery Auto salona u Nišu
Otvaranje Chery Auto salona u Nišu
Otvaranje Chery Auto salona u Nišu
Otvaranje Chery Auto salona u Nišu
Otvaranje Chery Auto salona u Nišu
Kliknite na sliku za galeriju
U sredu, 28.09.2010. zvanično je otvoren osmi po redu Chery salon automobila u Srbiji. Poznata kompanija Raavex Group prepoznala je potencijal distribucije i servisiranja kineskih vozila Chery i ovim brendom je proširila svoje uspešno poslovanje sa automobilima marke Toyota. Od kada je otvorena, ova kompanija beleži izuzetne uspehe sa distribucijom i servisiranjem Toyota, učestvovala je na niškom sajmu automobila prošle godine i organizovala 2 karavana kroz južnu Srbiju. Trenutno nastupa na drugom po redu sajmu automobila u Nišu, a odmah po završetku kreće treći karavan na jugu naše zemlja, ali ovaj put Raavex Group nastupa i promoviše 2 brenda, Chery i Toyotu.
Tim povodom ova kompanija priredila je koktel u prostorijama Chery auto salona, u Cara Konstantina bb, u Nišu na kojoj su prisustvovali predstavnici medija, predstavnik kompanija KAMOR Group i Kaduri Group (matičnih kuća kompanije KVIS d.o.o. koja je generalni uvoznik i distributer Chery vozila u Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji), njihove kolege iz auto industrije, prijatelji kuće kao i predstavnici mnogih uglednih kompanija.
Govornici na konferenciji za štampu tog dana su bili u ime KVIS-a gospodin Andreja Uršić, izvršni direktor kompanije, a ispred Raavex Groupa, vlasnik i direktor, gospodin Andrija Radojičić koji se gostima obratio sledećim rečima: „Iako mlad Chery je već postao renomirani brend. Naravno, naš zadatak je da vas u uverimo u kvalitet Chery vozila, usluge koju ćete kod nas dobiti i da vam obezbedimo najpovoljnije održavanje automobila. Sigurni smo da smo poverenje mnogih od naših građana već stekli, a sada imamo zadatak da to poverenje, na neki način, nadogradimo i opravdamo.“
 
Nakon oficijanog dela, uz dobru muziku i prijatno posluženje svi gosti su bili u prilici da se bliže upoznaju sa modelima Ego, Tengo i Tiggo.
 
 
 

Malo korišćeni automobili

Dilersko-servisna mreža

Garancija

Linkovi

Copyright © 2014 Chery Inc. All Rights Reserved