Novosti

CHERY je na prvom mestu u izvozu već 8 uzastopnih godina
17.01.2011.

Prema najnovijim podacima Nacionalnog udruženja razmene informacija o putničkim automobilma (NPCIEA, National Passenger Car Information Exchange Association), do novembra 2010, ukupan izvoz kineskih proizvođača putničkih automobila dostigao je 199.066.
Chery je izvezao 82.780 vozila što čini 41,6% ukupnog izvoza. Ova kompanija zauzima ogromno vođstvo u odnosu na druge kineske auto izvoznike. Ukupan izvoz Chery automobila protekle godine bio je tri puta veći od proizvođača koji je bio drugi po izvozu.
Prema podacima NPCIEA, u prvih 11 meseci 2010. godine, prvih deset izvoznika iz Kine bili su: Chery, Great Wall, Honda China, Zotye, Geely, BYD, Hafei, FAW Jilin, Shanghai GM and Changan.
Chery već 8 uzastopnih godina drži titulu najvećeg izvoznika. Očekuje se da će Chery ukupan izvoz putničkih vozila u martu ove godine dostići 500.000 i tako postati prvi kineski proizvođač automobila sa izvozom od preko pola miliona.
U oktobru 2010. Chery je svrstan među „Najcenjenije kineske kompanije“ od strane Fortune što se može pripisati izuzetnim rezultatima u izvozu. Ovaj magazin je dodelio nagradu kompaniji Chery petu godinu za redom.
Podsećanja radi, Chery je dostigao mesečni izvoz od 10.360 avgusta 2010. To je bio prvi put da je Chery dostigao izvoz od preko 10.000 nakon finansijske krize 2008. godine, što je značilo da su kineski auto izvoznici u osnovi uklonili uticaj globalne finansijske krize da bi se vratili na pravi put i da je kineska auto industrija, koju predstavlja Chery, ušla u eru brzog rasta.
U 2011. godini Chery inostrano tržište će doživeti nov krug rasta. Sa stalnim poboljšanjem u bazi Chery inostrane proizvodnje, marketinške mreže i proizvodne linije, novi krug rasta će biti stabilniji i trajniji nego ikada i strategija Chery internacionalizacije ući će u novu fazu razvoja.

Malo korišćeni automobili

Dilersko-servisna mreža

Garancija

Linkovi

Copyright © 2014 Chery Inc. All Rights Reserved