Novosti

Chery automobili, službena vozila Komunalne policije grada Beograda
18.02.2011.


Najmlađi automobilski brend na srpskom tržištu, kineski “Chery”, 21. januara isporučio je pet modela “Chery Tengo hečbek 1.6” Komunalnoj policiji Beograda. Nepunih mesec dana ranije, beogradskim komunalcima su predati ključevi dva gradska džipa “Chery Tiggo 2.0” koji su zahvaljujući pogonu na sve točkove sa desetkom položili prve ispite na ulicama našeg, poslednjih nedelja, ledom okovanog glavnog grada.

Chery Tengo hatchback za Komunalnu policiju Beograda
Chery Tiggo za Komunalnu policiju Beograda
Kliknite na sliku za galeriju

Međutim, to nije sve iz kompanije “Kvis”, koja je generalni uvoznik i distributer automobila marke Chery za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju. Na javnom tenderu grada Beograda, održanom krajem 2010. godine, “Kvis” je prodao još deset automobila “Chery Tengo hečbek 1.6”, koji će na adresu Komunalne policije biti isporučeni krajem februara.

U kompaniji “Kvis” ne kriju zadovoljstvo, ali i ponos, što su za samo deset meseci u Srbiji i sa potpuno novim proizvodom uspeli da pogode potrebe vozača i ustanova. Kvalitet “Chery” automobila na svakom koraku je ispraćen i profesionalnim poslovanjem i prijateljskim odnosom prema kupcima.

Ukazano poverenje grada Beograda je samo jedan od pokazatelja da “Kvis” i “Chery”, ruku pod ruku, na jednom mestu nude savršen odnos uloženog i dobijenog, odnosno cene i kvaliteta. Dobru ponudu podrazumeva i bogatu opremu “tigga” i “tenga”, koja je uključena u osnovne cene vozila, kao i vrhunsku uslugu kad je u pitanju prodaja, isporuka i servisiranje automobila.

Kompanija “Kvis” posle uspeha na srpskom tržištu ozbiljno radi i na širenju “Chery” dilersko-servisne mreže na celom Balkanu.Malo korišćeni automobili

Dilersko-servisna mreža

Garancija

Linkovi

Copyright © 2014 Chery Inc. All Rights Reserved