Dilersko-servisna mreža
AUTO NENA STILL

Sve informacije o modelima, cenama, uslugama možete dobiti na sledeće telefone:

Prodaja: 011/ 307-25-00
Postprodaja i servis: 011/ 307-25-54
Marketing i PR: 011/ 307-25-53
Fax: 011/ 307-25-56
Možete nam i pisati na office@autonena.rs

Kliknite na sliku za prikaz detaljne lokacije na Google Maps

Auto Nena Still
Auto Nena Still
Auto Nena Still
Auto Nena Still
Auto Nena Still
Auto Nena Still
Kliknite na sliku za galeriju
Auto Nena Still je ime koje potiče još iz 1987. godine kada je osnovana prva privatna prodavnica u velikoj Jugoslaviji i istočnoj Evropi koja se bavila prodajom auto-delova pod nazivom Nena Auto. Za osamnaest godina poslovanja, kao lider u auto branši, Nena Auto je razvila mrežu  od 27 maloprodajnih objekata na teritoriju Srbije. Danas, preorjentacijom sa prodaje auto-delova na prodaju automobila, Auto Nena Still započinje novu etapu svog poslovanja. Svoje dugogodisnje iskustvo iz oblasti automobilizma njeni zaposleni primeniće kroz promociju, prodaju, održavanje i servisiranje automobila kineskog proizvođača Chery. koji je ove godine proizveo dvomilioniti automobil za samo 10 godina postojanja. U Zemunu u ulici Cara Dušana 205 A, nalazi se izložbeni salon na površini od 150 m2 unutar poslovnog objekta i 80m2 izložbenog prostora na otvorenom. Pažljivo uređen ambijent salona činiće da se potencijalni kupci osećaju što prijatnije.

Kapaciteti poslovnog objekta,  koji je u vlasništvu Auto Nene, su daleko veći od samog salona. To znači, da će u periodu od tri godine, prodajni salon imati mogućnost da se proširi na još tri puta veću površinu. Pod kapacitetima se podrazumevju 2000 m2 kancelarijskog prostora, 1000 m2 suterena visine 4 m sa veoma konfornim ulazom (dva šlepera) i 60 parking mesta na površini od  6000 m2 oko samog objekta.

Ambicije kompanije Auto Nena Still su realne i dugoročne i kao takve, u saradnji sa  generalnim uvoznikom, kompanijom K.V.I.S d.o.o. i samim proizvođačem Chery automobila, podrazumevaju podizanje prodaje Chery vozila na tržištu Srbije na zavidan nivo. Pored prodaje, koja predstavlja prvi korak pri osvajanju domaćeg tržišta, trogodišnji planovi kompanije Auto Nena Still uključuju i razvoj postprodaje i otvaranje servisa po svetskim standardima.  U prvih godinu dana Chery vozila će održavati i popravljati samo vrhunski specijalizovani automehaničari u ugovornom servisu nedaleko od samog salona. Otvaranje servisa na površini od 1000m2 biće prioritet kompanije u narednih nekoliko godina. Naravno, vrhunska snabdevenost lagera originalnim Chery delovima i auto kozmetikom su nešto što će omogućiti vlasnicima Chery vozila da usluge servisiranja i održavanja svojih vozila obave u što kraćem roku.

Imajući u vidu najavljenu izgradnju mosta Zemun- Borča, čije će se saobraćajnice protezati pored prodajnog salon Auto Nena Still, inostrani vlasnici Chery vozila, koji se nalaze u tranzitu kroz našu zemlju, imaće mogućnost da, bez mnogo skretanja sa puta, svrate u servis i prekontrolišu svoje vozilo.

Poslujući u interesu vlasnika Chery vozila, osnovni cilj kompanije Auto Nena Still svakako je obostrano zadovoljstvo i stvaranje dugoročnih, prijateljskih odnosa uz puno poverenje, koji će dalje voditi dugogodišnjoj saradnji.

Malo korišćeni automobili

Dilersko-servisna mreža

Garancija

Linkovi

Copyright © 2014 Chery Inc. All Rights Reserved